0
Fudbal

Odložen Pelegrinijev dolazak u Siti

Objavljeno: 14.06.13 u 17:26

Manuel Pelegrini

Transfer Manuela Pelegrinija iz Malage u Mančester Siti još uvek nije okončan pošto su se stvari u određenoj meri zakomplikovale.

Naime, engleski klub ne želi Špancima da plati obeštećenje u iznosu od 3,2 miliona funti pošto postoji način da se to izbegne. Način na koji bi Siti mogao da uštedi je taj da Pelegrini iskoristi klauzulu prema kojoj zainteresovani klub ne mora da plati obeštećenje ukoliko on u Malagi tri meseca ne bude primao platu.

Kako Urugvajac već dva meseca nije dobio ni evro od Malage, koja je već angažovala Bernda Šustera, čeka se da istekne i treći mesec kako bi kluzula bila aktivirana.

Zanimljivo je da mančesterski klub želi da uštedi 3,2 miliona evra ponašajući se apsolutno nedžentlmenski, što ne bi trebalo da je manir Engleza, a da sa druge strane potpuno nelogično za pojedine igrače daje desetine miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter