0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Splitska Torcida izjavila saučešće povodom smrti Butorovića

Objavljeno: 10.06.13 u 12:28
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na adresu FK Vojvodina stiglo je, s obzirom na to u kakvim vremenima živimo, možda i malo neočekivano saučešće navijačke grupe Hajduka, splitske Torcide, povod msrti predsednika Novosađana Ratka Butorovića.

„Iskrena sučut ‘Firmi’ i Vojvodini, Torcida Split“ glasi saučešće čija autentičnost je potvrđena.

Untitled-11

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović (59) preminuo je prirodnom smrću, od posledica infarkta, potvrđeno je obdukcijom u Zavodu sa sudsku medicinu, izjavio je danas istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić.

Time je potvrđena i konstatacija nakon uviđaja da je Butorović umro prirodnom smrću u ranim jutarnjim časovima, 8. juna u „Hotelu Park“, rekao je Alimpić Tanjugu napominjući da, obdukcijom nije nađeno ništa što bi ukazivalo na to da je reč o nasilnoj smrti.

Kako je ranije objavljeno, Butorović je imao probleme sa srcem a 2006. je operisan na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde mu je tada ugrađeno više stentova.

Komemorativni skup je danas u novosadskom Hotelu „Park“, a Butorović će biti sahranjen 12. juna u Kočanima kod Nikšića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter