0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Bogićević: Verujem u uspešnu sezonu s Javorom

Objavljeno: 10.06.13 u 14:04
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Javor je dobio novog trenera. Ekipu će sledeće sezone predvoditi iskusni Bogić Bogićević s kojim je klub iz Ivanjice potpisao ugovor na godinu dana. Kako u klubu očekuju da će tokom leta ekipu pojačati nekim strancima, a pritom su produžili ugovore sa iskusnim Milovanom Milovićem i Igorom Stojakovićem, Bogićeviću predstoje „slatke muke“ u narednoj sezoni kada je reč o igračkom kadru.

Bogićević (58) je u prošloj sezoni napravio, slobodno se može reći podvig, jer je uspeo da ekipu Donjeg Srema održi u superligaškom društvu, a dobro se zna koliko je javnost malo verovala u tim iz Pećinaca.

„Prezadovoljan sam prošlom sezonom. Nisu nam davali velike šanse za opstanak, međutim sve smo demantovali dobrim igrama, naročito protiv najvećih srpskih klubova. Momcima svaka čast, hrabro su sav teret izneli na svojim plećima, nadam se iskreno da će i naredne sezone uspeti u nameri da opstanu“ – rekao je Bogićević.

Što se tiče novog angažmana, Bogićević je istakao da se jednostavno javio zainteresovani klub koji je prilikom ponude bio vrlo konkretan i korektan.

„Ja sam se razišao sa Donjim Sremom, bio sam slobodan i ljudi iz Javora su me kontaktirali. Lepo smo razgovarali i brzo se dogovorili. Sada čekam prelazni rok da vidim koliko možemo ideja da pretočimo u delo, odnosno na kakva pojačanja možemo da računamo“ – dodao je Bogićević.

Kao i ostali treneri u Srbiji, i on priznaje da bi voleo da jednom sedne na klupu nekog od dva najveća srpska kluba, Partizana i Crvene zvezde.

„Nisu me zvali do sada. Nema smisla pričati o tome da je san svakog srpskog trenera da jednom dođe u veliki klub. Ipak, čovek mora biti realan“ – zaključuje Bogićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter