0
Fudbal

Korintijans traži 20 miliona za Paulinja

Objavljeno: 06.06.13 u 15:55

paulinjo

Brazislki klub odredio je cenu za igrača koga Inter želi da vidi u svojim redovima. Ali ne samo Inter već se za Paulinja raspituju Roma, Pari Sen Žermen i Šahtjor bi vrlo rado doveli ovog fudbalera.

Ipak, Inter je bio najozbiljniji kandidat za ova trasnfer sve dok danas Korintijans nije objavio zvaničnu cenu, pa ko bude ćeleo da kupi Paulinja moraće da izdvoji 20 miliona evra.

„Konkretnih ponuda nije bilo. Čitali smo o tome i slušali špekulacije, Rekao sam da će biti teško da ga zadržimo, međutim Korintijans ne mora da prodaje i zbog toga smo postavili cenu i ona iznosi 20 miliona. Za manje ga nećemo prodati“ rekao je zamenik direktora klub Monteiro Alveš.

Paulinjo (24) je u prethodne dve sezone igrao za Korintijans, dok je dres brazilske reprezentacije nosio 12 puta. Na nedavno odigranoj prijateljskoj utakmici između Brazila i Engleske bio je strelac izjednačujućeg gola za „karioke“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter