0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dauda u Partizanu?

Objavljeno: 04.06.13 u 11:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sprema se nova bomba. Prema pisanju beogradskih medija napadač Crvene zvezde Abiola Dauda na pragu je prelaska u Partizan. Nigerijac je nezadovoljan statusom u Zvezdi, jer mu klub duguje novac, pa je njegov menadžer još pre nedelju-dve najavio da bi on mogao da napusti Marakanu.

Tu situaciju iz prikrajka posmatra šestostruki uzastopni šampion Partizan, koji želi da ga angažuje. Sportski direktzor crno-belih Albert Nađ, nedavno je izjavio da bi mogao da dodvede nekog igrača Zvezde, što samo podgrejava sumnje da bi to mogao da bude Dauda. Tim pre, što će Humsku ovog leta napustiti Lazar Marković, Marko Šćepović i verovatno Aleksandar Mitrović.

Nigerijac je nedavno izjavio kako nikada ne bi iz Crvene zvezde prešao u Humsku, ali kada je u pitanju novac, ljudi često menjaju svoje stavove i razmišljanja, a najsvežiji primer za to je Brazilac Kleo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter