0
Evropske lige

Sosijedad u LŠ, Selta ostala u ligi

Objavljeno: 01.06.13 u 22:54

griezmann

Završena je španska Primera, a mnogo uzbuđenja bilo je u poslednjem kolu, pošto je Sosijedad uspeo da se domogne mesta u Ligi šampiona pobedom u La Korunji, kojom je Depor ispao iz lige, a Selta je ostala.

Sevilja je dočekala Valensiju, a Alvaro Negredo je poželeo da se oprosti od navijača jednom spektakularnom parijom i dao je četiri gola u pobedi od 4:3. Valensija je od 45. minuta igrala sa desetoricom pošto je isključen Žonas, a golove za slepe miševe su dali Soldado (dva) i Banega.

Sosijedad je iskoristio ovaj poraz Valensije i pobedom od 1:0 protiv Deportiva osvojili su četvrto mesto i igraće u kvalifikacijama za LŠ. Jedini gol na meču dao je Grizman u 22. minutu. Depor je zbog ovog poraza ispao u drugu ligu.

U drugoj ligi su i Majorka i Saragosa. Majorki nije pomogla ni pobeda od 4:2 protiv Valjadolida, dok je Saragosa izgubila od Atletiko Madrida sa 3:1, a dva gola dao je Dijego Kosta.

Malaga je zadržala šesto mesto, pošto Betis nije uspeo da trijumfije protiv Levantea (1:1), a u mečevima bez prevelikog značaja Rajo i Bilbao su remizirali 2:2, dok je Granada savladala Hetafe sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter