0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Lako je s Amerima, probajte s Banovcima

Objavljeno: 31.05.13 u 16:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Neka se spremi ta Belgija. Pa poješćemo ih za večeru. Oni, bre, ne znaju gde se nalaze. Ne znaju da hodaju, a ne da igraju fudbal. Toliko su im se stegle gaće od same posmili da 7. juna u svom glavnom gradu treba da igraju s Srbijom da je strah od debakla potpuno paralizovao naciju.

U tu svrhu mudraci iz Fudbalskog saveza Belgije su pod oktiljem noći, da ih niko ne vidi i u strogoj tajnosti skovali paklen plan, po kojem za protivnika uoči meča s Srbijom uzimaju gotovo amatersku selekciju Amerike.

Laganim trijumfom u tom susretu naciji je predstavljena lažna slika vrednosti nacionalnog tima, pa će Belgijanci pohrliti na stadion i kupiti karte. Cena naravno nije problem, malo zbog dobrog finansijskog stanja tamošnjih navijača, ali više zbog činjenice da im u goste dolazi velika selekcija Srbije. Za njih ne treba žaliti novce.

Ista ona reprezentacija koja je juče do nogu potukla slavnu ekipu Dunava iz Starih Banovaca – 4:0. Selektor Siniša Mihajlović nije na tom susretu mogao da računa na nekolicinu standardnih reprezentativaca, ali su i ovi rezervisti fenomenalnom, blistavom, genijalnom i vanserijskom partijom pokazali da su budućnost nacionalnog tima.

Šta li će tek biti kad Miha okupi sve orlove, pa krene u pohod na Belgiju? Tada ćemo dokazati da imamo kvalitet za Svetsko prvenstvo, a da se tamo nećemo naći samo zbog loše sreće, a ne zbog nekih drugih stvari, što tvrde zlokobni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter