0
Evrokupovi

Ricoli plakao posle finala

Objavljeno: 27.05.13 u 17:59

Ricoli

Koliko tenzije izaziva velika fudbalska utakmica kakva je finale Lige šampiona pokazuje i izjava italijanskog arbitra Nikole Ricolija. Glavni sudija finalnog meča između Bajerna i Borusije Dortmund priznao je da je posle utakmice plakao u svlačionici.

„Bio sam sam u svlačionici, pogledao sam na tribine, navijači su još slavili, čak i pristalice Dortmunda. Osećao sam veliku tenziju i počeo sam da plačem. Mislio sam da sam dobro odsudio, ali čekao sam Kolinino mišljenje“, izjavio je Ricoli za „Gazetu delo sport“.

Italijanski arbitar je odrastao uz Pjerluiđija Kolinu, jednog od najboljig fudbalskih sudija, a sada šefa Sudijske komisije UEFA, pa je odahnuo kada mu je Kolina čestitao na odlično odrađenom poslu.

„Zadržao sam dah kada je ušao u svlačionicu. Gledao me je nekoliko sekundi i zavladala je tišina. Laknulo mi je kada je rekao: Dobro urađeno, dobri ste bili svi“, kazao je Ricoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter