0
Fudbal

Gotovo je – Nejmar stiže u Barselonu!

Objavljeno: 25.05.13 u 10:22

nejmar

Brazilsko-španska sapunica pod nazivom „Nejmar u Barseloni“ konačno je završena pošto su dva kluba postigla dogovor čemu se najviše obradavala mlada fudbalska zvezda koja je potvrdila da stiže u katalonski klub.

„Do dogovora je došlo u pravom trenutku pošto sam u poslednje vreme bio pod velikim pritiskom, a nikako ne bi valjalo da se to nastavilo i na predstojećem Kupu Konfederacija. Radujem se što ću upravo na tom takmičenju imati priliku da upoznam neke od svojih budućih klupskih drugova“ – rekao je Nejmar.

Brazilac je na stolu imao ponude dva španska velikana Barselone i Reala, ali je odlučio da se priključi Mesiju i kompaniji. Katalonski „Sport“ javlja da je Barselonu ovaj transfer koštao samo 25 miliona evra za koliko je Santos prodao svoja prava na Nejmara uz uslov da dva kluba odigraju i dve prijateljske utakmice, jednu u Sao Paolu i jednu u Barseloni.

Sam igrač bi u svom novom klubu trebalo za početak da ima godišnja primanja od sedam miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter