0
Evropske lige

Građani poručili Pelegriniju: „Pet trofeja u pet sezona“

Objavljeno: 24.05.13 u 23:00

Manuel-Pellegrini

Čelnici Mančester Sitija poručili su novom treneru Manuelu Pelegriniju da mora da osvoji pet trofeja u narednih pet sezona kako bi zadržao posao. Naravno, ovo je sve samo teorija jer ko uopšte može da razmišlja o periodu od pet godina, jer može da se desi da bivši trener Malage u prvoj godini ne osvoji ništa i bude smenjen. Ovo je plan Ferana Sorijana, direktora Sitija:

„Mislim da je u proseku jedan trofej godišnje sasvim dobar rezultat i to će sigurno sačuvati posao Pelegriniju. Plan je pet trofeja u pet godina, što može da znači i jedne godine njedan, a druge dva… Pod trofejima pdorazumevam Ligu šampiona, titulu u Premijer ligi ili FA kup.“

Videćemo da li Pelegrini može da ispuni ambicije čelnika kluba, biće mu teško jer se vratio Murinjo, Junajted je uvek tu i bez Fergusona, a Arsenal je gladan trofeja i videćemo da li Venger konačno može nešto da osvoji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter