0
Fudbal

Robi na ceni u Turskoj

Objavljeno: 23.05.13 u 17:29

robi prosinecki

Bivši trener Crvene zvezde, a sadašnji šef stručnog štaba turskog Kajzerija Robert Prosinečki potvrdio je da je Bešiktaš ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

„Situacija je sledeća – postoje neka govorkanja, ali koncentrisan sam samo na Kajezeri. Nisam razgovarao s čelnicima kluba pošto imam ugovor koji traje još godinu dana. Peto mesto je označilo i stabilizaciju kluba, dobio sam konture ekipe za sledeću sezonu. Sada nam je potreban odmor kako bismo se opustili i adekvatno pripremili ciljeve za sledeću sezonu“ – rekao je za Prosinečki za Jutarnji list.

Kako navodi ovaj mediji citirajući turske Kajzeri je Bešiktašu za Prosinečkog tražio obeštećenje od čak pet miliona evra. Ukoliko pak propadnu pregovori Bešiktaš će se okrenuti sledećim rešenjima pošto iza Prosinečkog stoje takva trenerska simena poput Huba Stevensa, Marsela Bijelse, Jupa Hejnkesa i Feliksa Magata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter