0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Besana noć Nikole Petkovića

Objavljeno: 19.05.13 u 21:37
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Poraz u derbiju uvek boli, ali kada se na to doda i gotovo siguran gubitak titule, onda bol već postaje nepodnošljiv. To je na svojoj koži osetio defanzivac Crvene zvezde Nikola Petković koji nije mogao da spava nakon poraza od večitog rivala, ali njega nije toliko mučio poraz koliko činjenica da su crveno – beli odigrali poptuno bledu utakmicu.

„Grozno se osećam, celu noć nisam oka sklopio. Muka mi je, ali ne zbog toga što ništa nismo uspeli da uradimo, već što nismo ni mogli. Da smo pokušavali, a nije prošlo – bio bih miran. Ovako, mučno mi je zbog naše nemoći.“ rekao je Petković za Večernje novosti.

Zna definzivac crveno – belih gde je ekipa pogrešila.

„Gde je bila greška? Pa u tome što smo morali da napadnemo, da svih 90 minuta idemo napred, po pobedu jer nam je ona jedina odgovarala. Mi to nismo uradili i platili smo cenu porazom i što je još gore prokockanom šansom da izgubljenu sezone pretvorimo u pobedničku“ smatra Petković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter