0
Domaći fudbal

U Pazaru ni Real nije favorit

Objavljeno: 10.05.13 u 17:24

vučićević

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević izjavio je u petak da će fudbaleri tog superligaša morati da urade sve što je u njihovoj moći da bi u 27. kolu savladali Vojvodinu i pobegli iz opasne zone.

„Dok sam ja trener Pazara, da nam dođe i Real iz Madrida ne dam mu ulogu favorita. Protiv Vojvodine nećemo imati pomoć sedam ili osam hiljada navijača, ali igraćemo na rezultat i pokušaćemo da ga izborimo na terenu“, rekao je Vučićević novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Novi Pazar će dočekati Vojvodinu pred praznim tribinama, posle kazne izrečene domaćem klubu zbog loše organizacije susreta protiv Partizana.

„Sledi još jedna bitna utakmica na našem terenu i to protiv, po mom mišljenju, najbolje ekipe u ligi. Igraćemo bez pomoći naših navijača, ali daćemo maksimum da dodjemo do bodova koji garantuju mirniju završnicu sezone“, rekao je Vučićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter