0
Domaći fudbal

Milanović: Mali klubovi da se naviknu da deru Partizan i Zvezdu

Objavljeno: 10.05.13 u 19:21

fk-jagodina-goran-milanovic-1354888415-106835

FK Jagodina sve ozbiljnije figurira kao jedan od kandidata koji bi u skorijoj budućnosti mogao da prekine domanicaiju „večitih“ u nacinalnom fudbalskom šampionatu. Predsednik „ćurana“ Goran Milanović smatra da je takav ishod sasvim realan ali da igrači moraju da probiju određenu „psihičku“ barijeru.

“ Nivo Zvezde i Partizana nije mnogo veći od našeg trenutnog nivoa kvaliteta. Psihološku barijeru igrači koji igraju u malim klubovima moraju da probiju. Da dođu na Marakanu, JNA i oderu Zvezdu ili Partizan, a posle toga se vrate u malu Jagodinu. Da moji igrači nose dres Zvezde ili Partizana već bi bili prvaci sa 15 bodova više“rekao je Milanović za Sportski žurnal.

Iz Zvezde su objavili da je smanjen procenat koji Jagodina dobija od budućeg transfera Ognjena Mudrinskog. Zašto se pristali na to?

„To nije tačno. Mi imamo 25 odsto od Mudrinskog, a isti procenat ima i menadžer Zoran Pavlović. Taman posla da me neko zove iz Zvezde i pita da razgovaramo o smanjenju procenata, takav bezobrazluk ne bi sigurno podneo. Dobili su igrača za džabe, koji im je doneo 50 odsto bodova u prvom delu sezone, a da nam za njega nisu dali ni dinar. Ako hoće da se licenciraju za Evropu, između ostalog, moraće da plate 157.000 evra za Mudrinskog koje nam duguju po presudi Arbitražne komisije. Do 25. maja, moraće da plate ili nema Evrope, tu nema kompromisa!“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter