0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

„Murinjo“ se vraća u Belgiju?

Objavljeno: 09.05.13 u 11:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Aleksandar Janković, koji je od strane jednog našeg kolege svojevremeno dobio nadimak „srpski Murinjo“ ponovo bi mogao da se bavi trenerskim poslom u Belgiji pošto njegov menadžer tvrdi da je jedan tamošnji prvoligaš zainteresovan za usluge bivšeg trenera Crvene zvezde.

„Janković je protekle nedelje boravio u Belgiji. Sastali smo se sa rukovodstvom kluba, koje insistira da ništa ne objavljuje u javnosti dok se stavovi ne približe. Uslovi su predočeni i sada je srpski trener na potezu“ – kazao je Veljković za „Sport“, menadžer nije želeo da otkrije o kojem klubu se radili, ali je otkrio da se radi o timu iz sredine tabele.

Mladi stručnjak ima solidno iskustvo u belgijskom fudbalu pošto je dva puta radio kao pomoćnik Slavoljuba Muslina u Lokerenu, a u istom klubu je radio i samostalno u periodu od aprila do oktobra 2009. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter