0
Domaći fudbal

Ko kaže da je kriza?

Objavljeno: 06.05.13 u 13:43

image23

Finale Lav Kupa Srbije istorijska je šansa za fudbalere Vojvodine i Jagodine da se domognu ovog trofeja, koji nikada nije bio u klupskim vitrinama. Meč je zakazan za sredu od 20.30 na stadionu Partizana, a tribine u Humskoj bi trebalo da budu dobrano popunjene.

Cena ulaznica je 400 dinara za centralne sektore istočne i zapadne tribine, 300 dinara za bočne delove istih tribina, dok su sever i jug po 200 kinti.

E sad, rukovodstva oba kluba odlučila su da sve svoje pristalice besplatno vode na ovaj događaj, što znači ko god se javi može da dobije besplatnu ulaznicu.

Dakle, u vremenu kad svi kukaju da je velika finansijska kriza, Voša i Jagodina su odlučili da zavuku ruku u džep i na taj način olakšaju sebi put do trofeja. Jer ne treba zaboraviti da pobednik ovog takmičenja pored pehara dobija i 10 miliona dinara.

Ukoliko tribine stadiona Partizana zaista budu pune, na gubitku će biti samo onaj klub koji izgubi, jer će FSS kao organizator svakako dobro zaraditi.

Pitanje je, koliko bi tek zaradili da nije kriza?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter