0
Domaći fudbal

Vojvodina besplatno dovodi navijače u Beograd

Objavljeno: 03.05.13 u 11:19

vojvodina-finale-kupa

Fudbalski klub Vojvodina vodi svoje navijače, simpatizere, prijatelje kluba organizovano na finale Kupa Srbije sa ekipom Jagodine, 8. maja na stadion Partizana u Beograd. Distribucija ulaznica počela je pred praznik na blagajni stadiona „Karađorđe“ kod južne tribine i u prostorijama navijačke grupe Firma 89 na severnoj tribini stadiona.

Radno vreme blagajne stadiona „Karađorđe“ kao i „Firma šopa“ je od 12.00 do 20.00, a Novosađani ističu da će u slučaju potrebe distributivna mesta raditi i na sam dan utakmice do polaska autobusa. Da bi navijači gledali finale, klub je obezbedio besplatan prevoz autobusom i besplatnu ulaznicu za utakmicu tako što jedna osoba može podići maksimalno dve ulaznice, osim u slučaju ako sa sobom vodi više od jedne maloletne osobe. Prilikom prijave potrebno je prikazati važeću ličnu kartu ili pasoš, a kod prijavljivanja maloletne osobe, za koju je obavezno da ide u pratnji starijih, potrebno je dati ime i prezime i datum rođenja.

Sve dodatne informacije oko organizovanog odlaska na utakmicu mogu se dobiti na telefon 021/820 490.

Novosađani će u svakom slučaju u dobrom raspoloženju dočekati finalnu utakmicu Kupa pošto su u četvrtak u meču 26. kola Jelen Superlige Srbije savladali ekipu Rada sa 1:0. Pogledajte izjave posle tog meča trenera ekipe Nebojše Vignjevića i strelca jedinog gola Miroslava Vulićevića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter