0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stamenković: Moramo do tri boda

Objavljeno: 03.05.13 u 12:32
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dueli Slobode i Novog Pazara uvek su obilovali uzbuđenjima. O rivalitetu ove dve ekipe izlišno je govoriti, ljubitelji fudbala sigurno se sećaju velikih borbi još iz srpskoligaških dana. Sloboda je češće izlazila kao pobednik, pa užički ljubitelji fudbala očekuju da se takav trend nastavi i u ovom 26.kolu. U jesenjem delu prvenstva Sloboda je uspela da dođe do boda u Novom Pazaru (2:2) preko Pilipovića i Ranđelovića.

Ono što raduje simpatizere Užičana je da će Sloboda nastupiti u najjačem sastavu, pošto se u tim se posle pauze zbog kartona vraćaju Ranđelović , Ranković i Lovrić . Sloboda je posle 25 odigranih kola na sedmoj poziciji sa 33 osvojena boda, dok Novi Pazar zauzima 12. mesto sa 27 bodova i predstoji mu borba za opstanak. Šeg stručnog štaba Užičana Ljubiša Stamenković smatra da gosti bodove spasa moraju potražiti na nekom drugom stadionu.

„Znam da Pazarcima gori pod nogama, ali nama su preko potrebna tri boda kako bismo prebrinuli brige oko opstanka i u seriji dobrih rezultata došli do petog mesta u ligi, gde nam je objektivno i mesto. Igraćemo otvoreno, napadački od prvog minuta, od takvog stila igre nećemo odustajati. Poznajemo dobro protivničku ekipu koja igra dobro od kada ih je preuzeo kolega Vučićević. Iako su dani praznika, očekujem veliku podršku navijača koji nam uvek daju snagu. Bićemo kompletni , na Banjici se videlo koliko nam nedostaju Ranđelović, Ranković i Lovrić, bez njih ovaj tim nije isti“ – zaključuje šef struke Slobode Point.

Meč između Slobode Point i Novog Pazara igra se u subotu od 17 časova na gradskom stadionu u Užicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter