0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stamenković: „Ofanzivno na Banjici“

Objavljeno: 25.04.13 u 12:07
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mečevi Slobode Pointa i Rada uvek su privlačili veliku pažnju ljubitelja fudbala i pružali igru za gol više. Ove subote videće se još jedan duel dvojice trenera koji neguju napadački stil – Ljubiše Stamenkovića i Marka Nikolića.  

Na prethodnoj utakmici ova dva tima, igranoj u Užicu, Sloboda je slavila golom Ranđelovića. Iskusni centarfor zbog parnih kartona neće biti u sastavu, baš kao ni Dejan Ranković,  dok će Lovrić propustiti duel na Banjici zbog isključenja u meču sa Javorom. Zbog toga, trener Ljubiša Stamenković izvešće na megdan Radu znatno podmlađen sastav, ali je cilj isti – osvojiti makar bod na Banjici.

„Obe ekipe su u seriji bez poraza i u borbi za peto mesto. Sloboda hoće da ostane u vrhu tabele, žele to i domaći fudbaleri, tako da očekujem uzbudljiv duel dve ekipe koje imaju napadačku orijentaciju. Rad je odlična ekipa sjajno vođena odličnim mladim trenerom Nikolićem, sa dosta fudbalskih bisera, ali i mi imamo svoje adute. Sigurno da će nam nedostajati Ranđelović, Ranković i Lovrić, ali mi ne tražimo alibi, suprostavićemo se formacijom 4-4-2 tako da se može očekivati odličan fudbal. Biću zadovoljan i remijem, ali nećemo kalkulisati. Idemo na tri boda, Sloboda ne želi i neće drugačije igrati“– zaključuje šef struke Slobode Pointa Ljubiša Stamenković.

Duel Rad – Sloboda Point igra se na stadionu na Banjici u subotu od 16 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter