0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Mažić sudi Krasiću i Matiću

Objavljeno: 23.04.13 u 12:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najbolji srpski fudbalski arbitar Milorad Mažić dobio je novo priznanje pošto mu je ukazano poverenje da vodi prvi polufinalni meč Lige Evrope između Fenerbahčea i Benfike, koji je na programu u četvrtak, a u kojem će pored njega i njegove sudijske ekipe učestvovati još dva Srbina, Miloš Krasić u domaćem timu i Nemanja Matić koji igra za goste.

Očigledno je da je Mažić sa svojim timom ostavio odličan utisak na posmatrača suđenja Pjerluiđija Kolinu na meču između Totenhema i Bazela te je UEFA po prvi put poslala listu sa svih šest imena sudija koji će voditi meč u Istanbulu za razliku od pređašnje prakse kada je Fudbalskom savezu zemlje iz koje dolazi glavni arbitar bilo dozvoljeno da mu odredi pomoćnike.

Pored Mažića na stadionu Šukru Saarakoglu pravdu će deliti pomoćni arbitri Milovan Ristić i Igor Radojičić, zatim Dalibor Đurđević koji će biti četvrti sudija, kao i Danilo Grujić i Miodrag Gogić koji će stajati pored golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter