0
Domaći fudbal

Užičani žale za celim plenom

Objavljeno: 22.04.13 u 12:59

1362332393

Verovatno najzanimljivija utakmica 24. kola Jelen Super lige viđena je u Užicu gde su domaća Sloboda i Javor podelili bodove posle remija 2-2. Na meču je viđeno nekoliko preokreta, gde su gosti prvo poveli, da bi zatim Užičani poveli sa 2-1, pre nego što je konačni rezultat postavljen 15 minuta pre kraja. 

Sloboda je ovim nerešenim rezultatom ostala na šestoj poziciji na tabeli. Defanzivac Slobode Aleksandar Gojković rekao je da žali za propuštenim prilikama.

„Po izuzetno teškom i sparnom vremenu odigrali smo tvrdu i tešku utakmicu. Takvu borbu smo i očekivali od ekipe Javora.  Nismo iskoristili par stopostotnih šansi pri rezultatu 2-1, pa nas je stigla kazna.  Dosta bodova smo ove sezone izgubili u finišu utakmica i sa kojima bismo bili u samom vrhu tabele. U igri je još 18 bodova do kraja prvenstva i sigurno se nećemo predati. Do samo kraja ćemo se boriti za mesto u Evropi“, rekao je Gojković.

Napadač Slobode Tijago Galvao je pohvalio navijače i rekao da se njegov tim odmah okreće narednom rivalu.

„Atmosfera na stadionu u Užicu bila je fenomenalna, navijači zaista vole svoj klub. Mi smo odigrali dobro protiv Javora, imali smo neke šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Ovaj duel ostaje u arhivi i sada moramo da razmišljamo o narednoj utakmici, protiv Rada“, rekao je Galvao.

U 25. kolu, u subotu, 27. aprila, Sloboda gostuje beogradskom Radu koji zauzima petu poziciju i koji ima četiri poena više od Užičana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter