0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Predavači za Pro licencu – Mićel i Sa Pintu

Objavljeno: 19.04.13 u 08:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na predstojećem seminaru za Pro licencu prevadanja će održati priznata fudbalska imena, Hose Migel Gonzales Martin del Kampo, mnogo poznatiji kao Mićel i portugalski stručnjak, trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu.

Prvog dana seminara, u ponedeljak. 22. aprila, pred polaznicima seminara za Pro licencu naći će se Rikardo Sa Pintu. Predavanje će početi u 12.30 sati, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi. Na istom mestu, dan kasnije, u 9 sati počeće predavanje nekadašnjeg asa Real Madrida i reprezentativca Španije, Mićela. Prisustvo predavanjima otvoreno je za sve zainteresovane trenere u Srbiji.

Mićel je posle bogate igračke karijere u „kraljevskom klubu“, počeo da se bavi trenerskim pozivom. Trenutno je šef stručnog štaba Olimpijakosa, a pre toga radio je u Rajo Valjekanu, Real Madridu B, Hetafeu i Sevilji. Rikardo Sa Pintu je tokom igračke karijere nosio dres portugalskih klubova Salgeiroš, Sporting, zatim je igrao u Španiji, Real Sosijedad i u belgijskom Standardu. U trenerskoj karijeri radio je u Uniao Leiriji i Sportingu iz Lisabona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter