0
Evropske lige

Rimski derbi u finalu Kupa Italije

Objavljeno: 17.04.13 u 22:39

Inter - Roma

Roma je i u revanšu polufinala Kupa Italije bila bolja od Intera. Ovoga puta „vučica je slavila sa 3:2 na stadionu Đuzepe Meaca i uz 2:1 iz prvog meča obezbedila plasman u finale Kupa.

Inter je poveo u 22. minutu golom Džonatana kome je asistirao Tomaso Roki. Neroazuri su tada bili u prednosti zbog gola u gostima, ali je Roma u drugom poluvremenu potpuno nadigrala domaći tim. Prvo je Matia Destro izjednačio rezultat u 55. minutu, a potom je isti igrač doveo Romu u vođstvo u 69. minutu na asistenciju Denijelea de Rosija. Vasilis Torosidis je povećao na 1:3 u 74. minutu, da bi konačnih 2:3 postavio Rikardo Alvarez u 80. minutu utakmice. Od početka utakmice igrao je Zdravko Kuzmanović koji je zamenjen u 74. minutu.

U finalu Kupa Italije koji je na programu 26. maja sastaće se gradski rivali Roma i Lacio, koji je u durgom polufinalnom duelu bio bolji od Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter