0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rambo demantuje povratak u Niš

Objavljeno: 17.04.13 u 12:37
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vest prema kojoj bi Dejan Rambo Petković uskoro mogao da postane direktor niškog Radničkog stigla je i do samog Ramba koji se nalazi u Monte Karlu gde prati teniski turnir.

„Čuo sam tu priču i zasita ne znam šta bih mogao da dodam. Apsolutno nema govora da ja budem direktor Radničkog. Istina, bio sam u Nišu i gledao meč protiv Donjeg Srema, ali ne mogu da verujem da je nekom to bilo dovoljno da zaključi ovako nešto“ – rekao je Petković u izjavi za Mocart Sport.

Na pitanje da li je uopšte bilo govora o tome Petković odgovara:

„Ma ko da pomene, kad je u klubu situacija kakva jeste… Žao mi je Radničkog i mislim da bi prvenstveno Niš morao da se pozabavi njegovom sudbinom“ – jasan je bivši fudbaler „Reala sa Nišave“.

Petković je prve fudbalske korake napravio upravo u niškom Radničkom iz kojeg je 1992. godine prešao u Crvenu zvezdu iz koje je otišao u beli svet i najbolje se snašao u Brazilu gde je proglašen za najboljeg stranog igrača svih vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter