0
Evropske lige

Siti u finalu!

Objavljeno: 14.04.13 u 18:55

aguero

U finalu FA kupa Engleske sastaće se Vigan i Mančester Siti, koji je na Vembliju savladao Čelsi sa 2:1! Odlična taktika i igra građana, koji su zasluženo otišli u finale, pa Manćini ima priliku da i ove sezone osvoji trofej – treća godina u nizu bi to bila za Siti sa peharom u rukama.

Poveo je Siti u 35. minutu golom Samira Nasrija, ali je i pre toga bilo mnogo prilika i na jednoj i na drugoj strani, ali su Čeh i Pantelemon bili na visini zadatka. Na startu drugog poluvremena Serhio Kun Aguero postiže pogodak za 2:0 posle asistencije Gereta Berija i činilo se da je sve gotovo. Ali plavci se nisu predavali i preko Dembe Ba stigli su do gola u 66. minutu (asistenciju upisao David Luiz). Pokušavao je Čelsi da dođe do izjednačenja, ali je odbrana građana na čelu sa Kompanijem i Nastasićem odlično odradila svoj posao.

Videćemo ko će u finalu biti bolji i da li Vigan može da dođe do prvog trofeja u istoriji ili će Siti treću godinu zaredom slaviti makar u jednom takmičenju u kom igra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter