0
Evrokupovi

Butragenjo: Želimo na Vembli

Objavljeno: 12.04.13 u 13:53

butragenjo

Žreb za polufinale Lige šampiona doneo je nemačko – španski obračun. Sa jedne strane biće Bajern i Borusija iz Dortmunda, a sa druge Barselona i Real.

Direktor „kraljevskog kluba“ iz Madrida Emilio Butragenjo prizanao je posle žrebanja da njegovu ekipu čeka vraški težak posao protiv „milionera“. Real i Dortmund su se ove godine sastali u grupnoj fazi takmičenja, a nemački tim je u tom odmeravanju snaga bio za nijansu bolji, jednom su slavili 2:1 dok je u drugoj utakmici bilo nerešeno.

„Za nas je čast što igramo u polufinalu. Što se tiče Dortmunda moram reći da smo se ove godine sastajali sa njima dva puta i nismo bili u stanju da ih pobedimo. Zbog toga će biti jako teško da ih eliminišemo, ali želimo na Vembli i o tome sanjamo.“

Prva utakmica polufinala između Borusije i Reala igra se na Vestfalenu, dok će se revanš u Madridu igrati nedelju dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter