0
Domaći fudbal

„Uške“ gasi požar u Pazaru

Objavljeno: 11.04.13 u 14:48

111104F_Gpl_A.HTN.EDU _CT

Punih 10 dana, nakon ostavke Slavenka Kuzeljevića,  Novi Pazar je bio bez trenera što se odrazilo na gostovanju u Pećincima gde je poražen sa čak 3:0. Rešenje za šefa stručnog štaba Pazarci su našli u vidu Nebojše Vučićevića, ali tu nije kraj problemima.

Naime, popularni Uške je već treći trener Novog Pazara u tekućoj sezoni, nakon Dragoljuba Bekvalca i Slavenka Kuzeljevića, a kao i njegov prethodnik ni on neće moći sa klupe da vodi ekipu pošto sasvim izvesno neće dobiti licencu jer klub i dalje duguje novac bivšim trenerima (Bekvalcu i Ristovskom).

Vučićević je trenerski zanat pekao u kragujevačkom Radničkom, kulskom Hajduku, Jedinstu iz Brčkog, slovenačkoj Nafti, a radio je i u Gani gde je vodio Harts of Ouk.

Veoma težak zadatak očekuje Ušketa u Novom Pazaru pošto se ekipa osam kola pre kraja Prvenstva nalazi na 13. mestu sa samo dva boda više od Hajduk koji je prvi tim ispod crte. Problem je i raspored na četiri od preostalih osam utakmica na kojima će igrati pred svojim navijačima Vučićevićev tim dočekuje ekipe iz vrha tabele – Partizan, Vojvodinu, Jagodinu i Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter