0
Domaći fudbal

Hajduk ispustio pobedu protiv Slobode

Objavljeno: 07.04.13 u 17:27

JSL

Odmaranje najboljih igrača u duelu sa Crvenom zvezdom nije se u potpunosti isplatilo treneru Hajduka Milanu Milanoviću pošto su Kuljani u meču 22. kola Jelen Superlige igrali nerešeno sa užičkom Slobodom – 3:3 (2:1).

Domaći tim je u vođstvo došao u 17. minutu preko odličnog Lazara Veselinovića koji se osamio na vrhu liste najboljih strelaca lige, ali prednost Hajduka anulirao je samo pet minuta kasnije Ranđelović pogotkom iz penala. Ipak, to nije bilo sve što smo videli u prvom poluvremenu jer su Kuljani u sudijskoj nadoknadi izgubljenog vremena golom Adamovića ponovo stekli jedan gol viška.

Kada je Kiš u 60. minutu domaćem timu doneo prednost od 3:1 izledalo je da će sva tri boda ostati u Kuli, ali da tako ne bude pobrinuli su se Ranđelović, koji je svoj drugi pogodak postigao u 76. minutu, i Krstić koji je pet minuta pre kraja utakmice postavio konačan rezultat meča.

Kako nisu uspeli da dođu do celog plana Kuljani su sa 21 bodom ostali ispod crte tačnije na 15. mestu Jelen Superlige sa jednim poenom zaostatka za kragujevačkim Radničkim i dva iza Novog Pazara i Donjeg Srema. Sloboda se bodovno izjednačila sa Radom na deobi petog mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter