0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Toletovo lutkarsko pozorište

Objavljeno: 06.04.13 u 11:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pismo u kojem Zvezdan Terzić oštro kritikuje rad predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića otvorilo je novi front u srpskom fudbalu. Tole je pre neki dan isprozivao Terzu za rad u OFK Beogradu, a ovaj mu vraća intervjuom u Politici.

„Gledao sam Karadžićev intervju. Bio je neubedljiv, ni na jedno pitanje nije dao konkretan odgovor. Ja sam poslednji koji je trebao da podigne glas protiv Karadžića, dugo nisam hteo da odgovaram na novinarska pitanja, držao sam se po strani.

Nemam ambicije da se vratim u FSS. Ništa lično nemam ni protiv Tomislava Karadžića koga znam duže od 25 godina. Poznajem dobro i njegovu porodicu, ali u ovoj situaciji, taman da mi je i otac rođeni, ne bih mu oprostio. Ponaša se autokratski.

On je oterao Miroslava Đukića, danas najperspektivnijeg trenera Španije, zbog sujete je oterao i Radomira Antića. Bio je neuspešan sa Pižonom kao i sa Mihajlovićem. Sve je kao u lutkarskom pozorištu, treneri su se smenjivali a predsednik je uvek bio iza scene. Ako nemate uspeha morate da odete. Čini mi se da se Karadžić danas ponaša kao predsednik preduzeća. Lako je FSS da bude stabilan kada ima prihode i od UEFA i FIFA, od TV prava, marketinga, raznih donacija.

Sa njim, na žalost ne sarađujem, ali sa Zoranom Lakovićem, generalnim sekretarom, imam odlične relacije. On je čovek za čistu desetku, doživljavam ga kao mlađeg brata. I administracija dobro radi svoj posao, većinu tih ljudi sam ja zaposlio u Savezu“, rekao je Terzić, a zatim dodao:

„Dobro je da se stvorila kritična masa. Više ne želim da učestvujem u bilo kakvoj polemici, ja sam rekao šta sam imao. Drago mi je da je moja reč pokrenula kampanju. Bićemo u plusu i ako ne bude promena.

Nije važno ko je predsednik već da li je uspešan menadžer. Lično, smatram da bi Milija Babović bio idealno rešenje za tu funkciju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter