0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bez principa „lako ćemo“

Objavljeno: 06.04.13 u 14:39
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda sutra u Smederevu igra utakmicu 22. kola JSL protiv istoimenog tima, a trener crveno – belih Rikardo Sa Pintu u najavi utakmice istakao je da ne razmišlja o bodovnoj razlici za večitim rivalom, već da je sva pažnja usmerena samo ka sutrašnjem protivniku.

„Idemo utakmicu po utakmicu i fokus mog tima uvek će biti naredni meč i naredni rival. Za nas je sada duel sa Smederevom najvažniji, dolazi nam posle dve pobede, u vazduhu se oseća da bi moglo svašta da se dogodi i neću dozvoliti igračima sa se opuste i uđu u meč po principu ‘lako ćemo“, rekao je Sa Pintu.

On je takođe dodao da bi teren na stadionu u Smederevu mogao da predstavlja veliku prepreku njegovim izabranicima na putu ka novim bodovima.

„Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo i sa mentalitetom koji dolikuje Crvenoj zvezdi. Smederevci mogu da budu opasni, a posebno me brinu informacije da je zbog stalne kiše poslednjih dana teren veoma loš i da će nam to predstavljati problem“, zaključio je Sa Pintu.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige Srbije između Smedereva i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter