0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vignjević: Povukli smo se posle gola Abua

Objavljeno: 31.03.13 u 11:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Vojvodine savladali su Jagodinu posle velike borbe sa 1:0 u okviru 20. kola Jelen Superlige, a trener Novosađana Nebojša Vignjević je izjavio da je meč bio teži nego što je očekivao.

„Bilo je vrlo teško, i teže nego što sam očekivao. Loše smo ušli u utakmicu, a Jagodina je krenula malo agresivnije. Već na početku je imala nekoliko vezanih kornera i unela neku nervozu u našu ekipu. Kasnije smo se polako vraćali, međutim ono što je falilo i što nam tokom cele utakmice nije išlo to je pas igra kojom smo hteli da uspostavimo ravnotežu na terenu“, rekao je Vigenjvić.

Trener „lala“ nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa igrala nakon gola Abubakara Oumarua u 29. minutu.

„Sredinom prvog poluvremena smo i mi pokazali neki deo kvaliteta koji imamo, uspeli smo da u tom periodu postignemo gol i kasnije, kao po komandi, povukli se nazad, čekali ekipu Jagodine“, naglasio je Vignjević, a potom je dodao:

„Imali smo nekoliko opasnih kontri i sve vreme trpeli veliki pritisak Jagodine. Na kraju, mislim da je utakmica bila dobra, puna ritma. Mi smo pobedili za taj jedan gol. Mislim da je Jagodina odigrala stvarno dobro“.

Trener Jagodine Simo Krunić smatra da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće u završnici.

„Krenuli smo od prvog minuta agresivno. Nedostajao nam je taj završni pas i u nekim situacijama mirnija završnica i koncentracija gde smo mogli tu ofanzivu u prvih petnaestak minuta da bolje iskoristimo. Na našu nesreću to nam nije pošlo za rukom. Moji igrači su dali sve od sebe, imali su želju, motiv, borili su se do kraja, ali jednostavno nismo imali sreće“, zaključuje Krunić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter