0
Domaći fudbal

Remi crno – belih protiv Hajduka

Objavljeno: 31.03.13 u 16:04

image

U poslednjoj utakmici 20. kola Jelen Superlige u Kuli su domaći Hajduk i Partizan odigrali 1:1 (1:1).

Bila je to ne preterano dobra ali na momente vrlo uzbudljiva utakmica sa šansama na obe strane pa ne bi bilo nezasluženo da je rezultat bio drugačiji.

Hajduk je bolje otvorio utakmicu i stvorili su Kuljani tri dobre šanse prvih dvadesetak minuta igre, ali nije bilo promene rezultata.

Crno – beli koji su do tog trenutka bili inferiornija ekipa, prvi do gola u 24. minutu, a strelac je bio Mitrović.

Ovaj primljeni gol, nije poremetio igrače Hajduka koji su devet minuta kasnije stigli izjednačenja golom Veselinovića.

Na kraju prvog dela igre počeo je pljusak koji nije dugo trajao ali je dodatno otežao ionako loše uslove za igru, a pljuskovi će nešto kasnije tokom drugog dela igre još više iticati na stanje terena.

Bez obzira na uslove za igru ništa se u pristupu obe ekipe nije promenilo. Borbenost je bila na zavidnom nivou, a loš i klizav teren doprineo je da se poveća broj grešaka iz kojih su se za oba tima izrodile neke povoljne prilike koje nisu iskorisćene.

Redom su promašivali Mitrović sa jedne, odnosno Adamović i Obrovac sa druge strane.

Poslednju veliku šansu za Partizan imao je Eliomar koji je desetak minuta ranije zamenioindisponiranog Luku ali je njegov šut završio pored leve stative gola Hajduka.

To nije bilo sve na ovoj utakmici, jer je u sudijskoj nadoknadi Veselinović imao sjajnu šansu za Hajduk ali je Stojković panterskim skokom odbranio siguran gol.

Partizan sada ima devet bodova više u odnosu na orve pratioce Crvenu zvezdu i Vojvodinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter