0
Fudbal

Kolarov napao novinara

Objavljeno: 25.03.13 u 09:34

Aleksandar Kolarov

Fudbalski reprezentativac Srbije i igrač Mančester sitija Aleksandar Kolarov verbalno je napao novinara pre početka jučerašnje konferencije za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi! Besni Kolarov prišao je novinaru i počeo da ga proziva zbog teksta objavljenog u jednom dnevnom listu, a koji mu se očigledno nije svideo.

„Sram te bilo šta pišeš, što ne napišeš nešto stručno, nego gluposti“, rekao je Kolarov, ne želeći da sasluša kolegu koji ga je upitao o čemu se radi.

„Šta se praviš lud, znam da si bio u Zagrebu i video sam tvoju sliku u novinama“, rekao je, a nije ga smirio ni odgovor da je verovatno reč o tekstu nekog drugog autora.

„Šta ustaješ, ja pričam, sedi tu“, rekao je Kolarov glasno naredbodavnim tonom, dodajući:

„Lupetaš tamo, pozivaš narod da u Novom Sadu ne dođe na utakmicu. Izigravaš šmekera, sram te bilo!“

Desetak minuta kasnije kad je sve razjašnjeno. Kolarov se izvinio novinaru, ali je kod prisutnih ostao gorak utisak o bahatosti iskusnog reprezentativca koji protiv Škotske neće igrati zbog žutih kartona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter