0
Fudbal

Fred spasio Brazil

Objavljeno: 25.03.13 u 22:46

rusija - brazil

U prijateljskom meču odigranom na Stamford Bridžu Rusija i Brazil su remizirali 1:1, a selektor karioka Luis Felipe Skolari mora još mnogo, mnogo da radi kako bi sledeće godine opravdao očekivanja fanova domaćina Mundijala, dok Kapelo može da bude zadovoljan partijom svojih izabranika.

Rusi su mnogo dobro počeli meč, imali su 15 minuta inicijativu, stvorili su i nekoliko prilika, ali do gola nisu došli. Brazil je preuzeo inicijativu, ali nije uspeo da ozbiljnije ugrozi gol Rusije do kraja poluvremena.
Bolje su Brazilci igrali u drugom poluvremenu, imali priliku da povedu u nekoliko navrata ali su pokušaji Nejmara, Hulka i Kake ipak bili nedovoljni da se matira Gabulov. Rusi su poveli golom veziste Zenita Viktora Fajzulina u 73. minutu nakon neverovatne gužve u kojoj je on uspeo da pošalje loptu u mrežu pored pola brazilskog tima… Brazil je nastavio sa inicijativom, a tek u 90. minutu su uspeli da izjednače. Hulk je proigrao Marsela koji je uputio odličan centaršut, a Fred bio na pravom mestu i izjednačio.

Turneja Brazila po Evropi završena je sa dva remija, sa Italijom i Rusijom i sigurno je da moraju mnogo bolje da bi ispunili san svih Brazilaca u 2014. godini i podigli trofej na kraju Mundijala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter