1
Fudbal

Štimac otkrio karte

Objavljeno: 21.03.13 u 16:08

stimac

Gostujući u Dnevniku 3 Hrvatske radio televizije, Igor Štimac je saopštio u kom će sastavu Hrvatska reprezentacija početi meč sa Srbijom.

„Tajni praktično nema. Kranjčara ću ipak staviti od početka, a u napad će Olić i Mandžukić. Naravno, promene su moguće jer se nikad ne zna sa kakvom ću se idejom probuditi“, izjavio je hrvatski selektor.

Ako mu je verovati, meč bi trebalo da počnu Pletikosa, Srna, Ćorluka, Šimunić, Strinić, Vukojević, Rakitić, Modrić, Kranjčar, Mandžukić, Olić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Å timac otkrio karte | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter