1
Evropske lige

Henesovo preterivanje

Objavljeno: 21.03.13 u 20:09

uli-henes-bajern

Uli Henes ume nekada da pretera sa izjavama, a to je učinio i ovoga puta kada je pričao o kvalitetu Bajerna i kvalitetu igrača Reala i Barselone.

„Mislim da su tu samo jedan ili dva igrača iz Reala i Barselone koji bi bili starteri u Bajernu. Koje španske igrače bih voleo da dovedem u Bajern? Inijestu i Albu, ali dobri smo mi i na tim pozicijama.“

Nije samo jasno da li je Henes mislio na španske igrače koji igraju u Realu i Barseloni ili na sve. Ako je mislio na sve onda je potpuno odlepio…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Henesovo preterivanje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter