2
Fudbal

Štimac: Dužni smo da krenemo u juriš od 1. minuta

Objavljeno: 20.03.13 u 15:45

Igor Stimac

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac rekao je danas da je manje-više rešio sve dileme oko sastava tima za utakmicu protiv Srbije i najavio napadačku igru od prvog minuta, prenosi Tanjug.

„Dileme oko sastava tima sam manje-više rešio, a znam i kako ćemo igrati. Slušao sam dugo svoje kolege stručnjake koji imaju donekle različita mišljenja. Neki su za oprez, neki za kalukulacije, neki za juriš. Mi nemamo pravo na kalkulacije, nemamo pravo da mudrujemo i to je jedina istina. Mi smo dužni hrvatskim navijačima da pružimo juriš od prvog minuta. Može da se dogodi rezultat koji nam neće odgovarati, ali pravo na kalkulacije nemamo u ovoj utakmici“, rekao je Štimac na konferenciji za medije.

On je dodao da svi u hrvatskom timu uživaju u ljubavi koju dobijaju od navijača.

„Juče smo trenirali kraće zbog kiše,a moramo i da smanjimo opterećenje igrača. Danas nas očekuje zabavno vreme u kojem ćemo uživati. Uživamo u atmosferi i ljubavi koju nam šalju naši navijači, svesni smo očekivanja i spremni da vratimo ljubav na prav i način“, poručio je Štimac i pozvao sve navijače da dođu na večerašnji trening.

Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se u petak od 18 sati na Maksimiru.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Å timac: Dužni smo da krenemo u juriÅ¡ od 1. minuta | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter