2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

„Orlići“ lete u Holandiju

Objavljeno: 19.03.13 u 18:22

SERBIA-BELGIUM-FIFA WORLD CUP 2014-QUALIFICATIONS GROUP A

Foto: starsport

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije za razliku od prvog tima neće igrati takmičarske utakmice, ali to ne znači da izabranici Radovana Ćurčića neće imati obaveza, naprotiv. Igrači do 21 godine u petak, 22. marta, će igrati prvi prijateljski meč protiv Holandije u Hrkemu, a četiri dana kasnije u Loveču ih očekuje duel sa vršnjacima iz Bugarske.

Selektor Ćurčić je u minulom periodu istakao da je ovoga puta u tim uvrstio igrače koji nisu imali zapaženu minutažu u svojim matičnim klubovima, ali da se nada da će se svojim kvalitetom nametnuti za neki budući period. Jedan od igrača koji u poslednje vreme nije dobijao šansu u svom klubu je Srđan Mijailović, fudbaler Crvene zvezde koji je zbog toga izgubio status A reprezentativca.

„Očekuju nas dva teška gostovanja, protiv Holandije i Bugarske. Smatram da su to dobre provere za naš tim. Prvi meč je sa Holandijom, reprezentacijom koja je u vrhu svetskog fudbala. Mislim da možemo da odigramo dobro i da vidimo gde smo pred duele koji nas očekuju u budućnosti. Drugi meč je sa Bugarskom, koja je takođe kvalitetan protivnik i mislim da možemo do pobede. Puno znači što mi je selektor ukazao poverenje, a ja ću se truditi da to poverenje opravdam. Siguran sam da će mi značiti ove dve kontrolne utakmice, koliko god budem dobijao šansu, pošto trenutno ne igram u klubu“ – rekao je Mijailović.

Jedan od igrača Partizana, koji je se dobrim partijama u prolećnom delu šampionata preporučio selektoru Ćurčiću je i Darko Brašanac.

„Očekujem da ću se u budućem periodu bolje upoznati sa metodom rada selektora Ćurčića. Posle utakmice protiv reprezentacije Izraela, očekuju nas dve nove teške utakmice. Prva je sa Holandijom, koja spada u vrh evropskog fudbala. Mislim da će nam to pomoći da vidimo na kojim nedostatcima je potrebno da radimo. Očekujem dobre provere u naredna dva dela, eventualnim pobedama možemo da podignemo samopouzdanje ekipe“ – istakao je Brašanac.

Ekspedicija mlade reprezentacije Srbije put Holandije krenuće u sredu, 20. marta, u ranim jutarnjim satima.

 

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter