1
Fudbal

Mamić se izvinjava

Objavljeno: 18.03.13 u 08:22

Zdravko-Mamic

Mamić je u petak bio priveden u policiju, jer je u radio emisiji izvređao na nacionalnoj osnovi ministra nauke, prosvete i sporta Željka Jovanovića, rekavši i da „Srbin ne može da vodi najvažniji resor u hrvatskoj vladi“.

„Želim da se izvinim Srbima i da objasnim da nisam hteo da vređam srpski narod. Izuzetno poštujem vaše ljude… Cenim Srbe i izvinjavam se svima koji su se možda pronašli u mojim rečima. Pa ja imam više prijatelja u Srbiji, nego cela hrvatska vlada zajedno… Neka srpski narod bude miran, želim im svako dobro“, poručio je Mamić.

On je rekao da je njegov čin apsolutno za osudu.

„To što sam izgovorio nije primereno i takvim rečima nema mesta u civilizovanoj komunikaciji“, kazao je Mamić, istakavši da vlast nije ni prstom mrdnula kada su ga navijači oslovljavali sa „Mamiću, četniče“.

Mamić smatra da će buduća utakmica reprezentacija Hrvatske i Srbije u Zagrebu proteći mirno, prenosi Tanjug.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Mamić se izvinjava | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter