1
Domaći fudbal

Jankoviću odbrojani dani

Objavljeno: 17.03.13 u 23:20

CRVENA ZVEZDA-VOJVODINA-SUPER LEAGUE-SEASON 2012/2013

Foto: starsport

Iako je Dragan Džajić u izjavi za Mondo rekao da Crvena zvezda ne smenjuje trenere nedeljom, nije potvrdio da to neće uraditi u ponedeljak, a prema saznanjima Sportkog žurnala Aleksandar Janković od sutra više neće biti biti šef stručnog štaba ekipe iz Ljutice Bogdana.

Ništa drugo i nije moglo da se očekuje nakon katastrofalnog starta prolećnog dela sezone, odnosno remija sa Radom koji je veći deo meča igrao sa igračem manje, i današnjeg poraza na gostovanju u Nišu. Da sve bude još crnje pobrinuo se Partizan koji je u četiri prolećna kola upisao četiri sigurne pobede čime je odmakao večitom rivalu na nedostižnih 11 bodova razlike.

Podsetimo da je Janković početkom sezone, kada je odmenio Roberta Prosinečkog, po drugi put seo na klupu našeg najtrofejnijeg kluba. S obzirom da kao ni u prvom pokušaju nije pokazao ništa od svojih teoretskih znanja odnosno nije uspeo da ih primeni na terenu samo se postavljalo pitanje do kada će uprava imati strpljenja za njega.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Jankoviću odbrojani dani | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter