0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Janković neće da priča o ostavci

Objavljeno: 17.03.13 u 15:49

aleksandar-jankovic-nis-starsport

Foto: starsport

Aleksandar Janković je razloge za poraz Crvene zvezde u Nišu pronašao u činjenici da se Radnički vrlo dobro branio i da njegovi izabranici nisu mogli (umeli) da razbiju postavljeni blok.

„Čestitam ekipi Radničkog na apsolutno zasluženoj pobedi, kao i mom kolegi Mrkiću. Moji igrači danas nisu pružili ništa, ili skoro ništa od onoga što se očekuje od Crvene zvezde. Protivnik je bio bolji u svim segmentima fudbalske igre, i potpuno nas je nadigrao. Nismo se dobro kretali, naišli smo na visok blok koji nismo umeli da razbijemo dobrim kretanjem i sve lopte koje smo slali pred šesnaesterac Radničkog su oni osvojili. Ušli smo u nesigurnost, izgubili stabilnost u igri i protivnik je to odlično sačekao i postigao gol koji nas je uneo u još veću nervozu“ – objasnio je Janković.

Trener crveno-belih tvrdi da je svestan svoje odgovornosti, ali nije želeo da priča o svojoj daljoj budućnosti na klupi našeg najtrofejnijeg kluba.

„Odgovornost trenera je uvek na prvom mestu, tako da ćemo sigurno u narednim danima razgovarati o svemu, ali mislim da danas nije ni vreme ni mesto da u Nišu pričamo o tome. Još jednom čestitam ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter