1
Evropske lige

Čelsi lako protiv čekićara

Objavljeno: 17.03.13 u 19:01

lampard-celsi-vesthem

Odigrana su poslednja dva meča 30. kola Premijer lige, Čelsi je na Stamford Bridžu u londonskom derbiju savladao Vest Hem sa 2:0, dok je Vigan slavio protiv Njukasla sa 2:1.

Čelsi je bez ikakvih problema slavio protiv Vest Hema sa 2:0, a mogli su i mnogo ubedljivije da trijumfuju. Prvi gol postigao je Frenk Lampard nakon sjajnog centaršuta Azara, a to je bio 200. gol Lamparda u dresu Čelsija. Veliki jubilej za njega, a trijumf plavaca potvrdio je Azar kome je asistirao Mata u 50. minutu. Bila je to deseta asistencija Mate u Premijer ligi, pa je prvi igrač koji ima dvocifren broj golova i asistencija ove sezone.

Odličan na golu Vest Hema je bio Jaksalainen, koji je imao mnoštvo odličnih odbrana, a naročito je išao na živce Dembi Ba koji je imao četiri-pet sjajnih šansi, ali nije uspeo da postigne gol. Čelsi je opet treći sa 55 bodova, jednim više od Totenhema, ali i mečom manje, dok je Vest hem 13. sa 33 boda.

U drugom meču koji je odigran Vigan je golom Konea u 90. minutu savladao Njukasl sa 2:1 i tako zadržao dobre šanse za opstankom u ligi. Vigan je poveo golom Bonsežura, ali je izjednačio Santon, međutim fenomenalni Aruna Kone je postigao gol u poslednjem minutu za veliko slavlje domaćih navijača. Vigan je u seriji dobrih rezultata, a videćemo da li će nastaviti u istom stilu i posle dvonedeljne pauze. Vigan sada ima 27 bodova i nalazi se na 18. mestu, a tri boda mu beži Aston vila koja ima meč više. Njukasl ostaje na 14. mestu sa 33 boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ÄŒelsi lako protiv čekićara | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. This is the reverse image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter