1
Evropske lige

Raća pogodio, Genčler pobedio

Objavljeno: 16.03.13 u 17:11

petrovic-tosic-gencler

Genčlerbirligi je u meču 26. kola šampionata Turske savladao Karabukspor sa 2:1, a prvi pogodak na meču dao je Radosav Petrović (odličan udarac sa 20-tak metara posle odbijene lopte), ali se dugo tim u kom igraju četiri srpska internacionalaca mučio da dođe do pobede pošto je Karabuk izjednačio golom Šeltona.

Ipak, sva tri boda je Genčleru doneo golom u 89. minutu Bjorn Fleminks. Treba naglasiti da je Duško Tošić odigrao ceo meč, a Nemanja Tomić je ušao u igru u 77. minutu. Genčler je sada na deobi petog mesta sa Kasimpašom i Antalijom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Raća pogodio, Genčler pobedio | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter