1
Domaći fudbal

FOTO: starsport

Bez Mićka i Čave u Niš

Objavljeno: 16.03.13 u 16:51
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Trener Crvene zvezde saopštio je danas imana 19 igrača koje će voditi na duel sa niškim Radničkim koji je na programu u nedelju od 13 časova na Čairu. Sa Marakane je saopšteno da nema povređenih fudbalera, ali uprkos tome za meč 19. kola Jelen Superlige neće konkurisati Srđan Mijailović i Miloš Dimitrijević.

Na spisku Aleksandra Jankovića nalaze se sledeći fudbaleri: Bajković, Kirovski, Pantić, Petković, Spajić, Mikić, Mladenović, Vešović, Lazović, Milijaš, Kadu, Milivojević, Garido, Savićević, Dauda, Kasalica, Milunović, Mudrinski i Mihajlović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bez Mićka i ÄŒave u NiÅ¡ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter