0
Evropske lige

Juve na Bajern, Barsa na PSŽ

Objavljeno: 15.03.13 u 12:22

draw

Održan je žreb za četvrtfinale Lige šampiona, a Stiv Mekmanaman je spojio sledeće parove:

Malaga – Dortmund
Real Madrid – Galatasaraj
PSŽ – Barselona
Bajern – Juventus.

Svakako da je najinteresantniji duel Bajerna i Juventusa, a predstavnik stare dame Pavel Nedved nije bio oduševljen što će morati da odmeravaju snage sa Bajernom. Ali Juventus je ove sezone neporažen u LŠ, tako da će Bavarcima biti podjednako teško. Svakako da će biti paklen duel, a pobednik će biti onaj koji dobije bitku na sredini terena – Pirlo, Vidal, Markizio vs Švajnštajger, Kros, Gustavo (Martinez propušta prvi meč zbog suspenzije).

Zanimljiv duel bi trebalo da bude i između Malage i Dortmunda. milioneri su uz Juve neporaženi i svi će ih smatrati favoritima protiv španskog predstavnika, ali nije Malaga nimalo naivna, smisliće Pelegrini način da uspori Borusiju i biće to duel dva sjajna stratega Klopa i Pelegrinija, ali će biti sjajno gledati i Iska i Gecea.

Real i Barselona su svakako veliki favoriti protiv svojih rivala, Galata ne bi trebalo da pravi veći problem kraljevskom klubu, ali biće zanimljivo gledati kako Snajder i Drogba, ali i Altintop napadaju svog bivšeg trenera Murinja… Više nego zanimljivo.

S druge strane, Ibrahimović će pokušati da se dokaže ponovo protiv Barselone, a Karlo Anćeloti će katanaćom morati protiv tika-taka mašinerije. Teško da će to biti dovoljno, ali nikad se ne zna. Očekuju nas uzbuđenja u Ligi šampiona, prvi mečevi su na programu 2. i 3. aprila, a revanši su sedam dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter