1
Evropske lige

Fortuna uzela bod vukovima

Objavljeno: 15.03.13 u 22:29

volfsburg

U prvom meču 26. kola Bundeslige remizirali su Volfsburg i Fortuna Dizeldorf 1:1, a ovaj rezultat je na kraju i najpravednija.

Fortuna je povela u 37. minutu kada je Robin Kruze sa leve strane centrirao i uposlio Bolija, a ovaj matirao Benalja. Uveo je trener Volfsburga na startu drugog poluvremena i Basa Dosta i to umesto Fagnera, a vukovi su izjednačili u 51. minutu kada je Orosko uposlio Ivicu Olića koji je izašao sam ispred Gifera i psotigao gol. Imala je Fortuna sjajnu priliku u nadoknadi vremena da pobedi, ali je Šahin pokušao petom da savlada Benalja i u tome nije uspeo.

Volfsburg ostaje na 12. mestu sa 31. bodom, dok je Fortuna sada 13. sa 29 bodova pošto ima bolju gol razliku i od Verdera i od Štutgarta.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Fortuna uzela bod vukovima | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter