1
Evropske lige

Milvol u polufinalu!

Objavljeno: 13.03.13 u 22:25

blekburn-milvol

Odigran je ponovljeni meč četvrtfinala FA kupa, a Milvol je kao gost savladao Blekburn sa 1:0 i tako se plasirao u polufinale ovog takmičenja gde će igrati protiv Vigana!

Jedini gol na meču postigao je stameni defanzivac Milvola Danijel Šitu posle udarca iz ugla koji je izveo Tejlor. Blekburn je još jednom razočarao svoje navijače koji su očekivali da bar Milvol mogu da izbace, kada su već odavno izgubili šansu da se vrate u Premijer ligu.

Videćemo da li će se san deke Trotera da će Milvol osvojiti kup zaista ostvariti… Na dobrom su putu, ali i ako prođu Vigan u finalu će za rivala imati ili Mančester Siti ili pobednika duela još jednog četvrtfinala koje je preostalo da se odigra Čelsi – Mančester Junajted.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Milvol u polufinalu! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter