1
Evropske lige

Kedira: U Španiji se osećam kao kod kuće

Objavljeno: 13.03.13 u 09:59

Sami kedira

„U Španiji se osećam kao kod kuće i mogu da kažem da sam od dolaska u Real postao najsrećnija osoba na svetu“, rekao je Kedira, koji je u Madrid došao 2010. godine iz Štutgarta.

Njegove igre ne cene samo navijači i saigrači, već i trener Žoze Murinjo, koji ima maksimalno poverenje u 25-godišnjeg fudbalera.

„On mora još dugo da ostane u Realu. Ne znam zašto bi igrač njegove inteligencije želeo da ode. Sami radi nevorovatne stvari na terenu i savršeno obavlja zadatke na svojoj poziciji“, rekao je Murinjo.

Pozitivne reči za Kediru imao je i prva zvezda Madriđana Kristijano Ronaldo.

„On se ne šali mnogo, ali kada ispriča vic, to vam je da puknete od smeha. Sami je odličan za Real Madrid, kako na terenu, tako i van njega“, rekao je Ronaldo.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Kedira: U Å paniji se osećam kao kod kuće | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter