1
Domaći fudbal

Karadžić demantuje

Objavljeno: 13.03.13 u 13:58

tomislav-karadzic

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, kategorički je demantovao medijske špekulacije da će podneti ostavku po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

„Pažljivo birajući reći, odgovorno tvrdim da se radi o potpunim dezinformacijama, podvalama i lažima. Razmišljajući o povodu takvih natpisa, što je i do sada bila praksa nekih medija i ‘dobro obaveštenih izvora’, zaključujem da se radi o nameri da se destabilizuje FSS i naš najbolji nacionalni tim uoči veoma važnih takmičarskih susreta protiv Hrvatske i Škotske. Zato, želja mi je da samo danas demantujem ovakve netačne informacije i da ih time zaustavim, jer je pred nama mnogo obaveza i zadataka i želim da se svi u potpunom miru okrenemo njihovoj realizaciji, a ne da trošimo snagu i vreme na nepotrebne stvari“, rekao je Karadžić i nastavio:

„Ja sam najmanje bitan, ne u ovom trenutku, nego i inače za rad i postojanje fudbalske Srbije. Nikada nisam želeo da zauzimam centralno mesto. Moje je da predvodim organizaciju u ispunjenju strateških ciljeva. Zato, pozivam sve da se u danima naših velikih nadanja po pitanju borbe za plasman u Brazil 2014. godine, a posebno u vremenu podmlađivanja nacionalnog tima, liše ličnih pitanja i da fudbalska Srbija bude jedinstvena i složna u ovom važnom periodu“.

Na kraju, predsednik FSS ističe:

„Kao ozbiljan čovek, znam kog sam se posla prihvatio 12. jula 2012. godine, kada sam reizabran na ovu funkciju. Imam i znanja i zdravlja i snage i volje da ispunimo zajedno postavljene četvorogodišnje zadatke. U to nemam ni gram sumnje, pa neka ne sumnjaju ni ostali. Ocena se daje na kraju, a mi do kraja imamo još dosta vremena…“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Karadžić demantuje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter