0
Evrokupovi

Karamele smazane za tri minuta

Objavljeno: 09.03.13 u 15:52

FA-Cup

Prvi polufinalista FA kupa je Vigan, koji je na iznenađenje svih uspeo da sa 3:0 savlada ekipu Evertona i to na sred Gudison parka! Što je još neverovatnije tri gola su postigli u razmaku od nešto više od tri minuta!

Everton je ušao u meč kao veliki favorit, počeli su i Felaini i Bejns i Jelavić, ali ništa to nije vredelo. U 30. minutu prvi put je loptu iz mreže morao da vadi Pablo Muha kada je pogodio Figeroa na asistenciju Đordija Gomeza, a u prvom sledećem napadu manje od 60 sekundi kasnije gol postiže i Mekmanaman. Mrak na oči je već pao pristalicama Evertona, a kada je Vigan u 33. minutu preko Gomeza koji je sjajno šutirao sa ivice šesnaesterca došao do 3:0 dobar deo navijača je pošao kući, na ručak…

Everton do kraja meča nije uspeo ni da ublaži poraz, a Vigan je ostvario najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom među poslednja četiri u FA kupu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter